Den erfarne englænder Wayne Rooney, som brugte 13 år af sin karriere hos Manchester United, er nu tilbage hos Everton hvor han fik sin Premier League-debut. Nu mener et engelsk medie, at Rooney skal overveje hvad han fortæller til medierne.

Af Lasse D. Drescher

Wayne Rooney på 31 år, forlod i dette transfervindue Manchester United og tog turen tilbage til Everton. Rooney fik sin Premier League-debut hos Everton, da han blot var 18 år. Nu er englænderen tilbage på Goodison Park.

Wayne Rooney har i en længere periode været kaptajn hos Manchester United. Rooney befandt sig på Old Trafford, i 13 år. Det lå i kortene at Rooney skulle overveje hvad han ville, fordi han ikke fik meget spilletid.

(Photo: Getty Images)

Der er dog også en grund til at Wayne Rooney ikke har spillet så meget. Det er fordi han ikke har slået igennem, og det har bare været tydeligt at hans niveau ikke var godt nok på nuværende tidspunkt.

Wayne Rooney formåede i sin tid hos Manchester United, at vinde fem Premier League-titler, Rooney formåede også at slå Sir Bobby Charltons rekord, som den mest scorende Manchester United-spiller.

The Independent skriver nu at Wayne Rooney skal overveje hvad han vil i fremtiden, når han stiller støvlerne på hylden. Der har været snak om, at han nok skal tilbage til United, og lave et eller andet med truppen.

Bør Rooney overveje hvad han siger?

Men Independent understreger, at Rooney ikke skal brænde for mange broer inden han stiller støvlerne på hylden. Rooney har talt om at der var nogle standarder hos Manchester United, og at det ikke er hans problemer længere.

Det mener det engelske medie ikke er en smart udtale, fra den erfarne englænder. Såfremt han altså ønsker at blive et eller andet hos Manchester United, om nogle år.

Læs også: Medie: Kasper Schmeichel TÆT på storklub