Russisk angriber sættes i forbindelse med et skifte, til Premier League-klub.

Af Lasse D. Drescher

En russisk spiller har overrasket mange ved VM-slutrunden, i hjemlandet. Det har så resulteret i at det nu er interesse i ham, fra en Premier League-klub. Ifølge mediet Watfordobserver, har netop Watford en russisk landsholdsspiller i kikkerten.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den spiller som sættes i forbindelse, med et skifte til Premier League, er den 29-årige angriber Artem Dzyuba. Russeren spiller til dagligt for den russiske klub Zenit. Artem Dzyuba var senest udlejet til den russiske klub Arsenal Tula.

Watford har formentlig en chance der, da det kan tyde på at Zenit ikke ligefrem mener de har brug for den fysiske angriber. Dzyuba har spillet 89 kampe for Zenit, hvor det er blevet til 38 scoringer for russeren. Hvilket må betragtes som en solid statistik.

Den engelske klub har tidligere gjort stor nytte af fysiske angribere, hvor Troy Deeney længe har været det foretrukne valg. Deeney og Dzyuba minder på den måde lidt om hinanden, da de begge vægter meget af deres spil igennem deres fysik.

Artem Dzyuba fik 10 kampe for den russiske klub Arsenal Tula, og det blev til seks scoringer i de kampe. Der meldes ifølge mediet intet om hvad prisen på den russiske angriber forventes at ligge på.

Kan russeren få en solid rolle hos Watford?

Men man må forvente at Watford bør være i stand, til at kunne betale hvad den russiske storklub kræver. Artem Dzyuba var som tidligere nævnt en af de spillere på det russiske landshold, som fik vist sig frem under VM-slutrunden i Rusland.

Den helt store grund til at Watford jagter en angriber, er fordi dem de har i klubben har skuffet voldsomt. Troy Deeney, Stefano OKaka og Andre Gray har tilsammen blot formået at lave 12 scoringer, i den seneste sæson.

Læs også: Klopp med overraskende udtalelse: Han har en fremtid i klubben