Brendan Rodgers vil gerne arbejde sammen med Liverpools nuværende angriber, Daniel Sturridge igen. Det skriver flere engelske medier, herunder den lokale avis, Leicester Mercury.

af: Emil Plovgaard

Brendan Rodgers Leicester
Foto: John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Daniel Sturridge og Brendan Rodgers har arbejdet sammen førhen. Det var, mens begge var på kontrakt hos Liverpool. Nu kan de to blive forenet igen.

Således skriver Daily Mail, at Brendan Rodgers gerne vil hente Sturridge til Leicester, hvor førstnævnte i øjeblikket er træner.

Den engelske angribers kontrakt med Liverpool løber ud til sommer, og det vil derfor ikke koste The Foxes andet end en sign-on-fee, hvis de vil have fingrene i englænderen.

LÆS OGSÅ: Største budget nogensinde: Her er de seks spillere, Manchester United vil hente til sommer

En ny angriber er øverst på listen hos Brendan Rodgers i det kommende transfervindue, og i sidste uge fortalte han i et interview med den lokale avis, Leicester Mercury, om problematikkerne ved at skulle hente en top-angriber, der skal konkurrere om pladsen med Jamie Vardy.

”Det er selvfølgelig svært, når man i forvejen har en top-angriber (at hente endnu en top-angriber, red.).”

”Et er, at de er svære at finde, og noget andet er, at de gerne vil spille så meget som muligt.”

”Jeg mener altid, at det handler om to ting: Tilgængelighed og omkostninger. Klubben må vente og se, hvor vi er, når sæsonen er slut.”

LÆS OGSÅ: Medie: Joey Barton går amok igen – stoppet af politiet efter kampen

Sturridge har spillet 24 gange for Liverpool i denne sæson. Det er dog kun blevet til seks kampe inde fra start.

Det skyldes især den hårde konkurrence fra klubbens front-trio, der består af Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah.

Han har dog alligevel formået at score fire mål. Sturridge har været hårdt ramt af skader i de seneste sæsoner, og det er derfor fuldt forståeligt, at den 29-årige angriber søger nye udfordringer.

Under Brendan Rodgers’ periode i Liverpool, scorede Sturridge 43 mål i 70 kampe. Det formodes også, at der er interesse fra både Kina og USA.