Slaven Bilic er en presset mand for tiden. Det kører ikke just på skinner for fodboldklubben West Ham United, og det kan han skydes til last for. Det har ikke fungeret indtil videre i denne sæson på det nye stadium, London Olympic Stadium.

Slaven Bilic førte sit mandskab til en sejre i den sidste kamp på BOleyn Ground. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Ni runder er gået af denne sæsons Premier League, og her har The Hammers indfundet sig på en skuffende 16. plads med blot otte point. Det samme antal point som Everton, som dog er placeret under stregen.

I fredags tabte klubben så 0-3 hjemme mod Brighton i London, og flere og flere er begyndt at sætte spørgsmål til, hvorvidt den kroatiske træner kan løfte holdet op til evigt nye højder – og det er ikke gået mediernes interesse forbi.

Ejerne i klubben har tilsyneladende også drøftet kroatens fremtid. Indtil videre har Bilic dog fået et par mulighed for at sikre sig sit hverv som manager for den londonske klub.

LÆS OGSÅ: Sådan vil Tøfting hjælpe dommerne

Ifølge det engelske medie, Sky Sports, så har Bilic fået de næste to kampe til at få West Ham tilbage på sporet. Først venter en svær udekamp mod byrivalerne fra Tottenham i Carabao Cuppen onsdag. Dernæst venter endnu en udekamp, også mod en byrival, nemlig Crystal Palace, i Premier League på lørdag.

Der venter ikke en eventuel kommende manager i West Ham nogen nem første kamp, skulle Bilic ikke rette op på de svingende resultater.

Her venter nemlig storholdet fra Liverpool, der dog tabte med 4-1 ude mod Tottenham i weekendens løb. Ikke desto mindre skal det nok blive en stor mundful for West Ham, der som bekendt ikke har fået den bedste start på den nye sæson.

Hvad tror du? Lykkes det Bilic at rette op på de noget svingende resultater? Deltag gerne i debatten på vores Facebook-side, hvor du kan finde flere spændende artikler.