Mediet Irish Times mener at Alexis Sanchez formentlig skriver under med Manchester United, i løbet af de næste par dage. Da det forventes at chileneren er klar på et skifte til Manchester-storklubben.

Af Lasse D. Drescher

Der har i de seneste par dage været skrevet rigtig meget om, at Alexis Sanchez er tæt på et skifte. Der har dog været meldt ud at Manchester United først ville have solgt en spiller, før de ville hente Alexis Sanchez til Old Trafford.

(Photo by Franco Moreno/LatinContent/Getty Images)

Spilleren som forventes at blive solgt væk fra Manchester United, er den armenske landsholdsspiller Henrikh Mkhitaryan. Nu melder The Irish Times at Alexis Sanchez-handlen ikke længere afhænger af om hvor vidt Mkhitaryan bliver solgt eller ej.

Mediet forventer at Alexis Sanchez skriver under med Premier League-storklubben Manchester United, i løbet af de næste par dage. Dog er der så stor tvivl om hvad der skal ske med den nuværende Manchester-spiller Henrikh Mkhitaryan.

Grunden til at Henrihk Mkhitaryan ikke længere er så vigtig for muligheden for at Sanchez skifter til Old Trafford. Er ifølge mediet grundet at Manchester Uniteds økonomi er så god, og deres budget er så højt så de sagtens kan sikre sig Sanchez uden store problemer.

Men mediet understreger samtidig at så står de lidt med et problem, efterfølgende. Selvfølgelig kun hvis de ikke formår at få solgt armenske Henrikh Mkhitaryan. Den tidligere Dortmund-stjerne Mkhitaryan har ikke formået at slå igennem hos Manchester United.

Er skiftet så godt som sikkert?

Irish Times melder ret klart ud at de forventer, at sandsynligheden for at Alexis Sanchez skifter til Manchester United er ret stor. Da det forventes at Alexis Sanchez vil blive tilbudt en stor rolle hos klubben.

Samtidig med at den chilenske landsholdsspiller vil blive tilbudt en solid løn, samtidig med at han formentlig også får nogle store bonusser oveni.

Læs også: Medie afslører: Sanchez skifter til Manchester United hvis denne spiller forlader Old Trafford