Manchester United har ifølge Daily Star, givet Bastian Schweinsteiger lov til at falde i snak med MLS-klubberne. Mourinho vil som de fleste ved, ikke bruge Schweinsteiger derfor skal tyskeren formentlig bare finde en ny klub, hurtigst muligt.

Af Lasse D. Drescher

Dailystar fortæller at Manchester United har givet Bastian Schweinsteiger, lov til at tale med MLS-klubberne. Eftersom at det er blevet gjort klart, at Jose Mourinho ikke har mange planer om at bruge den erfarne tysker.

Schweinsteiger blev i sidste uge spottet, på en restaurant. Schweinsteiger blev set sammen med Chicago Fire-træneren Veljko Paunovic. Nu fortæller Telegraph også, at Schweinsteiger ligner en mand som skifter til MLS.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Dailystar fortæller samtidig at der nu er flere både små og store MLS-klubber, på jagt efter den erfarne tyske midtbanespiller.

Bastian Schweinsteiger blev hentet til Manchester United, af den tidligere United-træner Louis van Gaal. Van Gaal fik brugt Bastian i nogle kampe, men så gik der tid, og så ankom Jose Mourinho. Derefter er alt bare gået i den forkerte retning for Schweinsteiger.

Læs også: Koeman: Liverpools chancer er virkelig gode