Sevilla-spiller rygtes væk fra Spanien, og mod England og Premier League. Det er både Manchester City og Chelsea, som ifølge det spanske medie Sport, er på jagt efter Sevilla-spilleren.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Sport, fortæller at Pep Guardiola og Manchester City har interesse, i at bringe Sevilla-spilleren Steven N’Zonzi til Etihad Stadium i januar. Det spanske medie fortæller også at det ikke kun er Manchester City som jagter N’Zonzi, men også Antonio Conte og Chelsea.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Sport mener dog at Steven N’Zonzi skifter til Chelsea, hvis han skifter til en af de to Premier League-klubber. Antonio Conte forsøgte nemlig, ifølge rygterne, at bringe N’Zonzi til Juventus, men det gik ikke, og derfor forventes det, at det kan fungerer hos Chelsea.

Steven N’Zonzi har en frikøbsklausul hos Sevilla, som lyder på omkring 230.000.000 kroner. Rygterne siger også, at Sevilla vil forlænge kontrakten med den franske midtbanespiller. N’Zonzi skal derfor afgøre, om han vil blive hos Sevilla eller rykke til Premier League.

Læs også: Matthäus: Aubameyang kan gøre en forskel, det kan Pogba ikke