Den tidliger tyske landsholdsspiller, Lothar Matthäus, fortæller at Aubameyang bør koste meget mere, end Paul Pogba gør. Eftersom at Aubameyang kan afgøre kampens udfald, og det kan Pogba ikke, ifølge Lothar Matthäus.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere tyske anfører, Lotha Matthäus mener ikke at Manchester United-stjernen Paul Pogba, har den samme effekt på sit hold, som fx. Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Paul Pogba blev solgt til Manchester United i sommerens transfervindue. Pogba er den dyrest solgte fodboldspiller, nogensinde. Lothar Matthäus mener dog at Pierre-Emerick Aubameyang egentlig er mere værd, en Pogba. Aubameyang har en værdi af omkring 1.115.000.000 kroner, ifølge Matthäus.

Lothar Matthäus udtaler følgende til Bild:

“Hvis en spiller som Pogba kan koste 105 millioner euro. Så bliver Borussia Dortmund nødt til at kræve 150 millioner euro, for en spiller som Aubameyang. Han kan nemlig gøre en kæmpe forskel, på egen hånd. Det kan Pogba ikke.”

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret 20 mål, i hans 22 kampe for Borussia Dortmund, i den nuværende sæson. Paul Pogba derimod, har blot lavet tre mål i 27 kampe. Det er jo vigtigt at nævne, at Pogba ikke er angriber, men ud fra denne statistik, kan man formentlig nemmere forstår Lothar Matthäus’s tankegang.

Læs også: Raiola: Lukaku’s kontraktforlængelse er 99,9% sikker