En Tottenham-spiller med manglende spilletid rygtes for alvor væk fra klubben. Der skulle være stor interesse fra en tysk og en fransk storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det franske medie L’Equipe skriver at Tottenham-profil er eftertragtet, af fransk storklub. Det er Paris Saint-Germain som skulle have den 28-årige engelske venstreback Danny Rose, i kikkerten.

(Photo: Getty Images)

Meldingen lyder samtidig også på at den engelske storklub faktisk skulle overveje, et salg af den engelske forsvarsspiller. Den tyske storklub Schalke skulle også have interesse, i at sikre sig Danny Rose.

Premier League-storklubben Manchester United har tidligere vist meget stor interesse, i den erfarne venstreback. Dog er det aldrig endt ud i en afsluttet handel, og transfervinduet er også lukket i for de engelske klubber.

Men der er stadig mulighed for at Schalke og Paris Saint-Germain kan sikre sig Danny Rose. Nu skriver mediet også at der også kunne være interesse fra endnu en fransk storklub, nemlig Olympique Marseille.

Dog forlyder rygtet sig om at det er Schalke og PSG som er favoritter i kampen om den engelske venstreback. Danny Rose får en udemærket løn hos den engelske storklub, og derfor lyder meldingen på at de foretrækker at sælge Danny Rose.

Netop en udlejning af englænderen har været på tale, men det tyder på at hvis Danny Rose skal væk fra Tottenham. Så er ønsket fra Premier League-storklubben at de får solgt den engelske forsvarsspiller, da det formentlig vil give mest for Tottenham.

Er det på tide at englænderen forlader Tottenham?

Danny Rose har kontrakt med Premier League-storklubben frem til 2021, dog forventes det at Rose forlader den engelske storklub før. Da han som tidligere nævnt ikke rigtig får spilletid hos Tottenham, derfor vil han formentlig jagte et skifte væk fra Tottenham.

Rose er efterhånden også blevet 28 år gammel, så derfor skal han også ud og have spilletid frem for blot at sidde på bænken hos Tottenham.

Læs også: Benzema-erstatning i kikkerten: PSG-stjerne kan komme til Madrid