Arséne Wengers udskiftning er formentlig fundet, ifølge Daily Star. Træneren vfinder vi hos Bundesliga-klubben Hoffenheim.

Af Lasse D. Drescher

Der er i øjeblikket tale om at Arsenal og Arséne Wengers veje muligvis skilles, inden så længe. Da der efterhånden er flere og flere som mener, at Wenger bør stoppe som træner for Arsenal, så der kan komme en ny træner i sædet.

(Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Træneren som nu sættes i forbindelse med trænerstillingen hos Arsenal, er en blot 30-årige tysker. Det er den nuværende Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann, som rygtes mod Premier League-storklubben.

Julian Nagelsmann blev den yngste træner i Bundesligaen, da han som 28-årig skrev under på en kontrakt med Hoffenheim. Nagelsmann har trods sin unge alder, vist at han godt ved hvad det kræver at være træner, for en af de større tyske klubber.

Mediet skriver samtidig at der er en anden træner, som muligvis kunne overtage fra Arséne Wenger. Det er en træner som har trænet Liverpool, og som i øjeblikket er træner hos den skotske storklub Celtic.

Det er selvfølgelig den 45-årige nordirske træner Brendan Rodgers, der er tale om. Dog forventes det ikke chancen for at Rodgers kommer til Arsenal er så stor, og det er der flere grunde til.

Kan den tidligere Liverpool-træner blive en succes?

Brendan Rodgers har som tidligere nævnt trænet Liverpool, men det var ikke et vildt godt samarbejde hele vejen. Det forventes samtidig også at Arsenal-tilhængerne måske ikke vil have Rodgers, efter han har været træner hos Liverpool.

Daiyl Star skriver dog også at Arséne Wenger stadig kan nå at vende skuden, som han før har gjort. Problemet er bare lidt at Wenger til tider får vendt skuden, men de når aldrig for alvor at komme med i kampen om titlen i Premier League, hvilket er skidt for en klub som Arsenal.

Læs også: Manchester United er favoritter i jagten på Napoli-stjerne