Rygter fortæller at Mourinho skaber negativ stemning i United-truppen. Dog bliver Mourinho forsvaret af Ander Herrera.

Af Lasse D. Drescher

Mediet TheWeek skriver at der går rygter i Manchester om, at de kigger på en ny træner. Det er for mange noget som de ikke tror på, da det tyder på at ledelsen hos De Røde Djævle, godt kan lide José Mourinho.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

I de seneste par dage, har der bare været skrevet om, at Mourinho skulle have en negativ indvirkning, på nogle af spillerne. Hvilket selvfølgelig ikke er noget Manchester United-ledelsen er glade for at høre.

Dog er der mange som så stiller spørgsmåltegn ved, hvem der så skulle overtage. Meldingen lyder på at franske Zinedine Zidane er på bordet, som en mulig mand til at overtage positionen. Da han tidligere har vist han er en solid træner, hos Real Madrid.

Nogle Manchester United-spillere har dog også været ude og forsvare deres træner, José Mourinho. Og fortalt at der ikke er problemer. Dog må man også bare fastslå, at Mourinho har haft det med, at blive uvenner med nogle spillere, i de klubber han har været.

Så derfor er det nok heller ikke noget, som overrasker så mange. Ander Herrera har været ude og udtale at Mourinho er positiv, og roser spillerne og deres præstationer. Da han blot ønsker at se klubben få stor succes, og vinde så mange titler som muligt.

Er det på nogen måde realistisk, med Zidane som United-træner

Hvad som ligesom har sat gang i rygterne om at Mourinho skulle være utilfreds, og at spillerne ikke er tilfredse, vides ikke. Men det er formentlig en problemstilling som de hos ledelsen i United, vil tage seriøst.

Det bliver spændende og følge udviklingen, og se hvad der kommer til at ske i den kommende tid.

Læs også: Maurizio Sarri fortsætter jagten på Serie A-spillere: Inter-profil er i kikkerten