Manchester United og Louis van Gaal er klar til at gå amok på sommerens transfermarked. Man har allerede hentet det hollandske kæmpe talent, Memphis Depay, og flere spillere skulle angiveligt være på vej til klubben. Sidste år brugte man over 1 milliard på nye spillere og det ser også ud til at ske denne sommer.

Manchester United har både brug for forstærkninger til den defensive og offensive kæde. Man har haft store problemer i defensiven, hvor man har været præget af skader og manglende kvalitet, hvilket har betydet at flere helt unge spillere har spillet i forsvaret i denne sæson. Luke Shaw har ligeledes skuffet fælt og det har heller ikke hjulpet på situationen i bagkæden.

I offensiven har man også haft problemer med at skabe chancer og score mål. Det var ventet, at Radamel Falcao og Angel Di Maria ville sætte gang i offensiven, men det er ikke sket og derfor skal der nu hentes flere forstærkninger.

Bundesliga brasilianer har indgået aftale med Manchester United

SINSHEIM, GERMANY - MAY 23: Roberto Firmino of Hoffenheim controls the ball during the Bundesliga match between 1899 Hoffenheim and Hertha BSC at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on May 23, 2015 in Sinsheim, Germany. (Photo by Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images)

Louis van Gaal har i lang tid haft et godt øje til en af Bundesligaens største profiler. Det drejer sig om Hoffenheim brasilianeren, Roberto Firmino. Firmino er tidligere blevet sat i forbindelse med både Arsenal og Liverpool, så han er en meget eftertragtet herre.

Firmino er 23 år gammel og han spiller som oftest på den offensive del af midtbanen. I denne sæson er det blevet til 14 mål og 10 assists for Hoffenheim i alle turneringer. Firmino er en utrolig spændende spiller, som kan blive en stor profil for hans hold i fremtiden.

EPSN melder idag, at Manchester United er blevet enige med Hoffenheim om en pris på cirka 135 millioner kroner. De personlige vilkår skulle også være tæt på at være på plads, men Firminos deltagelse i Copa America med Brasilien forsinker transferen en smule. Det forventes, at Firmino bliver præsenteret engang når Copa America er overstået.