Det drejer sig om klubben fra London og Chelsea. Ifølge medier gør the blues sig klar til at byde på Real Madrid-legenden. Det skriver Daily Star.

Af Anders Lang Jensen

(L-R) Cristiano Ronaldo of Real Madrid, Sergio Ramos of Real Madrid during the UEFA Champions League group F match between Borussia Dortmund and Real Madrid on September 27, 2016 at the Signal Iduna Park stadium in Dortmund, Germany.(Photo by VI Images via Getty Images)

Photo by VI Images via Getty Images

Mediet erfarer, at præsidenten i kongeklubben er åben for bud på Sergio Ramos, og at Perez ikke ser Ramos som en uerstattelig spiller længere.

Og mediet Diario Gol skriver, at præsident Perez forbereder renovering i truppen. Det kan Real-kaptajnen nu blive en del af den udskiftning. Det åbner op for en handel mellem Chelsea og Real. Conte vil have nyt blod til defensiven.

Fansene på Bernabeu er glade for Ramos, men præsidenten synes ikke, Ramos har præsteret ordentligt, siden han forlængede med klubben sidste år.

Så præsidenten tror, at Ramos har leveret det bedste for klubben engang. Og nu forbereder han et storsalg af legenden i klubben.