Memphis Depay er et af Europas hotteste navne i øjeblikket. Der er ingen tvivl om, at han er et helt unikt talent. Han kan meget vel blive en af fremtidens stjerner og lige netop derfor har Manchester United netop hentet ham for knap 230 millioner kroner.

Depay har haft en helt fantastisk sæson i Holland, hvor det er blevet til hele 25 mål i 35 kampe, hvor han i de fleste har spillet som venstre wing. Depay er meget eksplosiv og utroligt god i mand mod mand situationerne. Han har ligeledes et særdeles godt spark, som man blandt andet har set i form af flere fantastiske frisparksmål.

TURIN, ITALY - NOVEMBER 05: Cristiano Ronaldo of Real Madrid tries to shoot a frre kick over the Juventus wall during the UEFA Champions League Group B match between Juventus and Real Madrid at Juventus Arena on November 5, 2013 in Turin, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Depays spillestil og flotte frispark har med det samme ført til sammenligninger med selveste, Cristiano Ronaldo. Depay og Ronaldo minder meget om hinanden og nu får Depay altså også chancen hos Manchester United, ligesom Ronaldo gjorde.

Depay har dog forsøgt at tage noget af presset af sine skuldre. Han vil ikke være en ny Ronaldo. Han siger selv at han er en stor beundrer af Ronaldo, men han ønsker ikke at kopiere ham. Han vil ikke sammenlignes med Ronaldo. Man kan godt forstå at han siger dette, da en sammenligning med Ronaldo vil lægge et ekstremt pres på ham i de kommende år.