Den argentinske troldmand, Lionel Messi, har endnu engang leveret en pragtfuld sæson. 34 kampe er det blevet til for ham i denne sæsons La Liga, og med 37 mål til følge.

COSENZA, ITALY – AUGUST 06: Saul Niguez of Atletico de Madrid during pres-season friendly match between FC Crotone and Club Atletico de Madrid at Stadio Comunale Gigi Marulla on August 6, 2016 in Cosenza, Italy. (Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Der er derfor ingen tvivl om hans betydning for FC Barcelona. For nylig kom det frem, at han har meddelt klubbens ledelse, at han gerne ser, at man henter en Atletico-stjerne til klubben.

Barcelona hentede sidste sommer et par spillere ind. André Gomes, Paco Alcacer, Denis Suarez og Lucas Digne kom alle ind, men ingen af dem har for alvor gjort en forskel i den catalanske storklub.

Læs også: Vildt: Så mange penge tjener FCK på salget af Victor Jensen

Det er Lionel Messi efter sigende godt og grundig træt af, og nu vil han altså se ordentlig kvalitet hentet til klubben, som direkte kan gå ind og forstærke truppen.

Den spanske avis, Don Balón, rapporterer således, at Lionel Messi har fortalt den catalanske storklubs ledelse, at de skal hente Saul Niguez fra Atletico Madrid denne sommer.

Kan blive en dyr fornøjelse for FC Barcelona

Den spanske offensivspiller kan dog vise sig at blive en dyr fornøjelse at få hentet til klubben, da han har en frikøbsklausul på 70 millioner pund.

Den 22-årige Atletico Madrid-stjerne har været fast mand for madrilenerne i denne sæson, hvor han har spillet hele 53 kampe i alle turneringer i denne sæson.

Læs også: Medie: Barca tæt på ung Benfica-back