Den tidligere argentinske landsholdspiller Juan Sebastian Veron fortalte det italienske sportsmagasin Tuttosport et par rigtig interessante detaljer om Lionel Messi. Dem bringer vi her:

I følge Veron der ikke længere er en aktiv fodboldspiller men nu bestyrelseformand i den argentinske klub Estudiantes de la Plata så ville Messi til Milanklubben Inter.

“Det er et par år siden, men på et tidspunkt fortalte han (Messi, red.) mig at han ville spille for Inter.”

BUENOS AIRES, ARGENTINA - DECEMBER 03: Juan Sebastian Veron, president of Estudiantes de la Plata smiles during Argentine Football Association (AFA) presidential elections at Julio H. Grondona campus on December 03, 2015 in Buenos Aires. (Photo by Mariano Martino/LatinContent/Getty Images)

Juan Sebastian Veron (Photo by Mariano Martino/LatinContent/Getty Images)

Hvad ville det have været for et Barcelona hold uden Messi? Og ville Inter have blomstret på en helt anden måde? Det er der ingen der ved, og Veron pointerer også det var andre tider dengang:

“Massimo Moratti ejede stadig Inter dengang, og helt ærligt jeg tror det er umuligt at Leo forlader Barcelona i dag.”

Idag forbinder man uløseligt Messi med Barcelona, men disse udtalelser viser fra den tidligere argentinske landsholdsspiller, at det kunne have været helt anderledes. Det er naturligvis blot spekulationer hvordan det ville være gået, hvis Messi var endt i Inter i stedet for at spille i Barcelona i dag.

Læs også: Så meget er Messi værd idag