Der er nogle ting, som er vigtigere i livet end fodbold. Det gælder også, selvom man er en af verdens bedste fodboldspillere. FC Barcelonas superstjerne, Lionel Messi, er nemlig lige blevet far for tredje gang, hvilket bevirker, at han ikke er rejst med den øvrige trup til Malaga, som Barcelona møder lørdag aften.

Messi med den gyldne støvle

Lionel Messi of FC Barcelona holds the Golden Boot trophy (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Det vakte chok og bekymring hos store dele af fodboldverdenen, da det lørdag kom frem på FC Barcelonas officielle hjemmeside, at Lionel Messi ikke rejser med den øvrige trup til Sydspanien i denne weekend. Mange spekulerede i, hvad der kunne være hændt. Nu er der endelig kommet en forklaring på det.

LÆS OGSÅ: Kent Nielsen: Vi skal have gang i den helt store lommeregner

Således skriver sportsavisen, Diario Sport, at grunden til Messis fravær i kampen mod Malaga skyldes, at han er blevet far for tredje gang.

FC Barcelona meldte ud, at fraværet skyldes personlige årsager. Og ifølge den spanske avis er det altså årsagen til den føromtalte panik.

Lionel Messi afløses af Yerry Mina, som oprindeligt ikke var udtaget til truppen. Men han kan næppe afløse Messi på banen. Dertil er han måske lige lidt for defensiv. I stedet peger mange på, at en spiller som Ousmane Dembélé meget vel kan træde ind som erstatning for den nybagte far.

Det er bund mod top, når Malaga og FC Barcelona støder hovederne sammen. De spiller lørdag aften klokken 20.45. Kampen kan ses på Eurosport 2 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

FC Barcelona indtager i øjeblikket førstepladsen i La Liga. Således har de raget 69 point til sig efter 27 kampe. Der er otte point ned til nærmeste forfølger, Atlético Madrid, på andenpladsen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er Inter Milans nye logo