Kent Nielsens OB-mandskab tabte fredag aften på hjemmebane 0-1 til AGF. Dermed smuldrer håbet om en top-6-placering så smut i det fynske. Fynboerne skal efter alt at dømme nok fokusere på at blive en del af det intense nedrykningsslutspil.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Sandsynligheden for at komme med i top-6 er lille. Det erkender OB-træner Kent Nielsen.

– Der skal den store lommeregner i gang for at regne ud, om OB havner i toppen. Det eneste, holdet kan gøre, er at følge med i de andre kampe og krydse fingre. Det er dog usandsynligt at ende i top-6, fortæller træneren.

Gårsdagens nederlag til AGF har resulteret i, at OB nu er placeret på syvendepladsen med 31 point. Klubben har dog spillet en kamp mere end både AaB og Hobro, som begge mangler at afvikle deres kampe i denne runde.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Kent Nielsen vil dog ikke give op.

– Så længe, der er en lille chance, kommer OB til at kæmpe for det.

Det var en uskøn kamp på EWII Park fredag aften. Mange frispark og indkast resulterede i, at tiden for det meste løb ud i sandet, og efter 10 minutters spil kom aarhusianerne foran. Herefter satte de sig markant på kampen, som de dominerede i store dele .

Det er fynboernes dårligste kamp i foråret. Så kontant melder Kent Nielsen det ud.

– Det var en uskøn kamp, hvor der ikke var meget rytme. Det lod spillerne sig irritere af. Det var holdets manglende kvalitet, der var skyld i kampens resultat, siger træneren.

– Holdet præsterede især dårligt i første halvleg. Spillerne blev kørt over af AGF’s fysik. Efter pausen var spillerne ihærdige, men der var en mangel på kvalitet.

– Det var vores dårligste kamp i foråret, men selv om spillerne ikke var gode, var det muligt at få mindst et point, siger Kent Nielsen.

Næste gang venter der for OB en tur til Randers. Det er den sidste runde i grundspillet. Kampen afvikles den 18. marts. Efter kampen opstod der en episode med Dino Mikanovic, som jublede foran Richard Møller Nielsen-tribunen, hvor de mest inkarnerede OB’ere holder til. Dette skabte tumult på banen, og efterfølgende stor debat.

LÆS OGSÅ: 12-årig spiller måler 190 centimeter – Arsenal og Barcelona meldes interesserede