Et ungt Paris Saint-Germain-talent, som rager godt op over sine modstandere, jagtes i øjeblikket af flere europæiske storklubber.

Et ungt PSG-mandskab gør sig klar til UEFA Youth League-kamp mod Chelsea. Du kan se en video af den 190 centimeter høje forsvarsspiller længere nede i artiklen. Foto: Getty Images

Vi kan muligvis komme til at se en meget høj forsvarsspiller i fremtiden på det franske landshold og for en stor, europæisk klub. Der er nemlig en opkomling på vej – som endnu ikke er ude over voksealderen – der som 12-årig måler 190 centimeter.

Der er tale om den blot 12-årige El Chadaille Bitshiabu. Han spiller til daglig fodbold i PSG på deres ungdomsakademi. Men El Chadaille Bitshiabu er en spiller, alle lægger mærke til fra kampens start.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Den unge forsvarsspiller skyder allerede nu godt op i vejret med sine 190 centimeter. Han er højere end en del af de andre stærke forsvarsspillere i Premier League, såsom Cesar Azpilicueta og Eric Bailly.

Og der er allerede blevet lagt mærke til den unge franskmand fra flere klubber. Ifølge den franske avis, Le Parisien, er både FC Barcelona, Manchester City og Arsenal interesserede i El Chadaille Bitshiabu.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Sidste sommer skrev han under på en et-årig kontrakt med den franske hovedstadsklub. Den kontrakt er selvsagt ved at udløbe.

Ifølge undersøgelser, kan den unge El Chadaille Bitshiabu forventes at vokse endnu mere i højden. Det forventes nemlig at han vil blive to meter høj. Cirka samme højde som hans eventuelt kommende sidemakker, Per Mertesacker, der er 198 centimeter i højden.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Her er en video om den unge El Chadaille Bitshiabu:

LÆS OGSÅ: FC Barcelona er bekymrede for Ousmane Dembélé: Så usundt lever franskmanden