Lionel Messi blev skadet den 26. september i kampen mod Las Palmas, som FC Barcelona i øvrigt vandt 2-1. Den indledende vurdering af skaden var 6-8 uger uden spillemulighed på grund af det forstuvede knæ. Nu tyder det på en mulig tilbagevenden i en af årets største kampe.

Lionel Messi of FC Barcelona during the Primera Division match between FC Barcelona and Las Palmas on September 26, 2015 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain.(Photo by VI Images via Getty Images)

Lionel Messi mod Las Palmas .(Photo by VI Images via Getty Images)

Messi har forlængst smidt krykkerne, og nu forlyder det fra det spanske fodboldmedie Marca.com at Messi kæmper for at være parat til El Clásico – det klassiske opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona, som bliver spillet den 21. november.

I følge Marca.com er Messi begyndt at træne, dog alene og ikke med de andre spillere endnu.

De har det sidste ord

Det er imidlertid ikke Lionel Messi, der selv kan afgøre om han er parat til at spille i El Clásico. Det kommer til at være et samspil mellem FC Barcelonas medical team og træneren Luis Enrique, der afgør om Messi 1) er fysisk rask nok til at spille og 2) om han har den form der skal til. FC Barcelona er endnu ikke kommet med en officiel udtagelse.

Læs også: Higuain på vej til Chelsea