FC Barcelona fører i øjeblikket La Liga med fire point ned til Real Madrid, efter sidste weekends El Classicó sejr. Holdet spiller rigtig godt i øjeblikket og forude venter en kvartfinale i Champions League også mod Paris Saint Germain. Manchester United v Queens Park Rangers - Premier League

Lionel Messi er ligeledes i særdeles god form og hans kaster om sig med, mål, assists og ikke mindst tunneller. Messi ser dog meget gerne, at FC Barcelona styrker truppen så snart deres transferforbud udløber i januar 2016. Messi har meget at skulle have sagt i FC Barcelona og han har derfor rådet klubben til at hente en prominent landsmand.

Det drejer sig om Angel Di Maria, som ikke har haft den store succes i Manchester United. Di Maria vil meget gerne tilbage til Spanien og Manchester United skulle være klar til at sælge ham, hvis det rigtige tilbud på omkring 600 millioner kommer. FC Barcelona vil arbejde hårdt på, at få lavet en forhåndsaftale med Di Maria og Manchester United, så han kan skifte så snart transferforbudet udløber.