Lionel Messi sendte en vigtig besked til Cristiano Ronaldo efter sit mål på Stamford Bridge tirsdag aften.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Barcelona-stjernen scorede et vitalt mål, da den catalanske klub tirsdag aften fik 1-1 ude mod Chelsea i det første af to opgør i Champions Leagues ottendedelsfinalerne.

Willian åbnede kampen med en scoring, men Lionel Messi tog fordel af en fejlkikset aflevering fra Andreas Christensen, der i bedste Jesper Olsen-stil kunne sende den lille argentiner på jagt efter sit første mål mod Chelsea i historien, og dermed også et vigtigt udebanemål forud for returopgøret.

Da Messis skud ramte netmaskerne, spænede han ud til Andrés Iniesta, som lagde op til målet, og jublede mere end vanligt. Den byrde, der har været på Messis skuldre det seneste stykke tid, og den virak, der har været omkring hans manglende mål mod netop Chelsea, fik argentineren til at bryde ud i vild jubel.

I alt var det inden gårsdagens kamp blevet til otte kampe mod Chelsea uden mål for Barcelona-stjernen. Glæden hos den lille argentiner var derfor til at tage at føle på, da det endelig lykkedes ham med udligningen til 1-1.

Men den 30-årige angriber sendte angiveligt også mere end glæde ud i universet med scoringen.

Vil vinde Champions League med FC Barcelona

Diario Gol skriver, at Messi vil bevise, at han stadig er bedre end Cristiano Ronaldo, og der er ingen bedre skue til at gøre det i end Champions League.

FC Barcelona går i denne sæson benhårdt efter trofæet i Europas fornemmeste turnering. En mission, der dog bliver svær, for i returopgøret venter Chelsea, som helst gerne skal besejres.

Hvis det skulle lykkes catalanerne at avancere, kan de se frem til hård modstand fra de resterende hold i turneringen. Cristiano Ronaldo og Real Madrid skal over to kampe forsøge at spille sig videre mod en eventuel kamp mod FC Barcelona. I den første kamp på Bernabeu vandt de 3-1 mod pariserne takket være to mål af Cristiano Ronaldo. Det sidste mål blev lavet af Marcelo.