Foto: Alex Caparros/Getty Images

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Onsdag aften rundede FC Barcelona 10.000 mål i alle officielle kampe.

I går aftes var FC Barcelona på besøg hos El Molinón, som til daglig danner rammen om Sporting Gijons hjemmebane. Det skulle vise sig at blive en smuk aften for katalanerne, der scorede mål nummer 10.000 i klubbens 117 år lange historie.

Det var den argentinske målmager, Lionel Messi, der stod for mål nummer 10.000. I øvrigt stod han også bag klubbens mål nummer 9.000. Dog ikke i den samme kamp. Naturligvis.

Men ud over at sikre klubben en historisk milepæl, sikrede Messi også sig selv en milepæl, da han dermed også scorede ligamål nummer 300.

Argentineren har scoret 439 mål for Barcelona i alle turneringer og står for cirka fem procent af alle Barcelonas mål nogensinde.

Til Sky Sports udtaler Luis Enrique sig om Barcelonas chancer for at generobre den spanske titel:

”Jeg er optimistisk i alle henseender, og dette er klart en favorabel af slagsen. Men det betyder intet, for vi ved alle, at når de sidste kampe skal spilles, især de sidste 10, så begynder de nedrykningstruede hold at tage sig sammen, og vinde kampe, og det bliver derfor sværere for os at skaffe point. Men vi er, hvor vi vil være, og alt afhænger af os selv.”

Læs også: Morsom sammenligning: Er Messi og Ronaldo i virkeligheden disse tennisstjerner?