Kim Jong Un er efter sigende stor fan af Manchester United – og mener selv, at det kun et er et spørgsmål om tid, før nordkoreanske spillere kan gøre sig i Premier League.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – AUGUST 18: A Kim Jong-un look alike is seen on Day 13 of the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Stadium on August 18, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

En tæt ven af Kim Jong Un, den italienske senator Antonio Razzi, har i et interview med SunSport fortalt, hvordan den nordkoreanske diktator simpelthen elsker det smukke spil, og aldrig går glip af store fodboldturneringer.

LÆS OGSÅ: OB-målmand takker nej til AC Milan: – Jeg tror på min chance her

Det nordkoreanske vidunderbarn, Han Jwang-song, er kommet i offentlighedens søgelys efter en iøjnefaldende start på sæsonen hos Perugia i Italiens næstbedste række.

Razzi fortæller, at Kim Jong Un tror, at han er en af de første mange nordkoreanske spillere, som kommer til at skinne igennem på den helt store verdensscene.

Det er offentligt kendt, at den nordkoreanske fan er en stor fan af fodbold, og han har ofte været på San Siro i forbindelse med sit studieophold i Schweiz.

LÆS OGSÅ: Ventetiden er ovre: MEGA-optakt til denne sæsons Champions League