Juventus vandt Serie A-titlen endnu engang, med fire point mere end andenpladsen, som Napoli sidder på i nuværende øjeblik.

Af Lasse D. Drescher

Juventus har på deres officielle hjemmeside fundet flere statistikker frem, som giver et overblik over Juventus’s sæson, i Serie A. Juventus har vundet endnu en Serie A-titel, og herunder vil der kommer flere spændende statistikker.

(Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Juventus har scoret næstflest mål i sæsonen, tre efter Lazio. Samtidig med de er på andenpladsen over flest afleveringer i sæsonen, hvor de står noteret for 18960, med en samlet præcision på 87,1%.

Douglas Costa er den spiller i Serie A, som har haft flest succesfulde driblinger. Brasilianeren står noteret for 102, imens Paulo Dybala er på tredjepladsen med sine 90 succesfulde driblinger i direkte duel.

Den italienske storklub har også være stolid til at lave mål, udenfor feltet. Paulo Dybala har lavet syv scoringer udenfor feltet, samtidig med at Miralem Pjanic er den næstmest scorende udenfor feltet, står noteret for fire scoringer.

Paulo Dybala har været den mest scorende Juventus-spiller, med sine 19 scoringer. Den næstmest scorende er landsmanden Gonzalo Higuain, som har formået at lave 15 scoringer for Juventus i sæsonen.

Serie A-storklubben har i 37 Ligakampe formået at sikre sig 92 point. Andenpladsen i tabellen er Napoli, som i samme antal kampe har sikret sig 88 point. Juventus og Napoli er de to mandskaber i ligaen, som har tabt færrest kampe.

Juventus har været solide

De to mandskaber har blot tabt tre kampe, i denne Serie A-sæson. Juventus har også Serie A’s bedste målforskel, som bliver udregnet ved hjælp af mål lavet og mål imod. Målforskellen Juventus har ligger på 61.

Den næstbedste i Serie A er Napoli, som har en målforskel på 47. Det er tydeligt at Juventus har været yderst solide, i forsvaret og i angrebet på samme tid. Da deres målforskel på 61 er ret høj, i modsætning til resten af holdene i ligaens.

Læs også: Buffon fastslår: Jeg er skræmt ved tanken, om at skulle stoppe