Efter en solid VM-slutrunde, er den unge mexicaner nu eftertragtet af José Mourinho og Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Tuttomercatoweb, har Manchester United stor interesse i velspillende mexicaner. Det er den unge kantspiller Hirving Lozano, som har været solid for det mexicanske landshold, under VM-slutrunden.

(Photo by Hector Vivas/Getty Images)

Flere europæiske storklubber har for alvor fået øjnene op, for den unge PSV-stjerne, efter hans flotte præstationer ved VM. Det forventes at det vil koste omkring 300.000.000 kroner, at hente Hirving Lozano væk fra den hollandske klub.

I den forgangne sæson har Lozano formået at lave 17 scoringer og otte assist, for PSV. Lozano har været en af PSVs helt store stjerner, i den seneste sæson. PSV sluttede på førstepladsen i Eredivisie, og det har Lozano haft stor andel i.

Det tyder på at Lozano kan være på vej mod Premier League-storklubben, dog er der nogle konkurrenter som Lozano skal slå af pinden, for at få spilletid. Anthony Martial er en af dem, men det må samtidig lige nævnes, at det forventes at Anthony Martial er på vej væk.

Eftersom at United-træneren José Mourinho har gjort det klart, at han ikke har de store planer om at bruge 22-årige Anthony Martial meget. Derfor må man dog forvente at Manchester United har planer om at sælge Martial. Eftersom at han er for god til bare og sidde på bænken.

Skifter talentet til Manchester United?

Hvis Manchester United for alvor ønsker sig den mexicanske stjerne, så gør de ifølge mediet klogt i at handle hurtigt. Da de efter sigende ikke er den eneste klub, som har fået øjnene op for Hirving Lozano.

Det skal dog lige understreges, at der selvfølgelig er forskel på niveauet hos PSV Eindhoven, og på det niveau og de modstandere som Lozano vil møde hos Manchester United.

Læs også: Fransk VM-overraskelse er yderst eftertragtet