Bestyrelsesformanden for Rossoneri siger, at ankomsten af 11 spillere i transfervinduet måske er lige lovlig mange i henhold til at gøre klubben til titeludfordrere.

Bonucci er en af de spillere, der er ankommet til San Siro i løbet af sommeren.(Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

AC Milans heftige transferaktivitet på transfermarkedet forud for 2017-18 sæsonen, er muligvis ansvarlig for den dårlige sæsonstart i Serie A, fortæller administrerende direktør i klubben, Marco Fassone.

Efter at have sluttet uden for de europæiske pladser for fjerde sæson i træk, gik Rossoneri transfer-amok i sommerens transfervindue for at forstærke den daværende træner Vincenzo Montellas trup.

Milan brugte lige i omegnen af 194 millioner euro, da 11 nye ansigter ankom til San Siro i løbet af sommeren, herunder Leonardo Bonucci, Andre Silva og Hakan Calhanoglu.

Champions League: Lodtrækning til 1/8-finalerne

Det har dog ikke været nok til at vende den ulykke, der i øjeblikket hærger over klubben. Montella blev nemlig fyret som resultatet af en syvendeplads i ligaen, hele 16 point bag ligaens førerhold og by-rivalerne fra Inter.

Fassone indrømmer, at Milan måske har hentet for mange spillere. Alt sammen i håbet om at være med til at være Scudetto-udfordrere igen.

– Indkøbene? Jeg ville foretage dem alle igen, men det betyder ikke, at vi ikke har lavet en del fejl, fortæller han til Radio Uno.

– Der er nogle ting, vi ikke ville gøre i dag, men med det, mener jeg ikke spillere.

– Der er nogle spillere, som underpræsterer, men det er næsten umuligt, at spillere som Bonucci og Biglia ikke vil vende tilbage til fordums styrke.

– Om vi har købt for mange spillere? Det er meget muligt. Der var en bevidsthed om, at det ville være svært at skabe et reelt hold i de første få måneder. Vi gik ud fra, vi fik et lavere udbytte fra sæsonens start, og at vi så ville rejse os igen.

– Vi har tabt fem eller seks point nu, som er umulige at indhente i forhold til en fjerdeplads, fortæller Fassone til radiokanalen.

Europa League: Lodtrækning til 1/16-finalerne – hård modstand til FCK!