I forbindelse med landsholdspausen, er der i den engelske landsholdslejr mange spekulationer omkring hvem der skal inkluderes i løvernes angreb forud for EM. De to nye skarprettere Harry Kane og Jamie Vardy, er efterhånden selvskrevne til at komme med. Dog kan Wayne Rooney som anførte holdet igennem kvalifikationen, og samtidigt scorede 7 mål, risikere at ryge ned som 4-5 valg. Ihvertfald hvis man spørger James Milner.

Af: Thomas Burchardt

James Milner og Roy Hodgson til pressemøde den 28. marts (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

James Milner og Roy Hodgson til pressemøde den 28. marts (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

“Det der imponerer mig mest er hvor lang tid han bruger på at komme tilbage i fart,’ sagde Milner. ‘Det tager blot en opvarmning for ham. Hans berøringer er i top, han rykker og udfordrer hans modspillere. Han træner nok bedre end Sergio Aguero.” James Milner til Daily Mail.

Det er selvfølgelig Liverpool-angriberen Daniel Sturridge Milner taler om, Sturridge har døjet med skader i det meste af den nuværende sæson. Hans Banemand James Milner mener dog at angriberen kunne erstatte Wayne Rooney når han rammer topformen. Samtidigt ligger Arsenal fronten Danny Welbeck også lunt i svinget til at få en plads i EM-truppen.

England spiller iaften, d. 29, venskabskamp mod Holland på Wembley-stadium, og forud for den kamp har Landstræner Roy Hodgson udset en plads i startopstillingen til Daniel Sturridge:

“Vi er tilfredse med at have en kvalitetsspiller som Daniel tilgængelig og han banker aldeles på i startopstillingen, som han prøver at vise sig værdig til.” sagde Roy Hodgson i en pressemeddelelse forud for kampen.  “Alt jeg kan gøre er at gøre er at give ham chancen, og håbe at hans klub gør det samme”

Kampen i aften mellem England og Holland løber af staben kl. 21:00, og kan vise sig som afgørende for hvilke England-spillere der kommer med til Frankrig til Juni.