Den storspillende midterforsvarer Malang Sarr er lige nu blandt de hotteste teenagere i Europa. Flere medier og eksperter mener, at han kan blive blandt de bedste forsvarsspillere i verden – af den grund har selveste Barcelona meldt sin interesse i spilleren. Og det er ikke uden grund. Læs hele portrættet af den i dag kun 19-årige professionelle fodboldspiller, lige her. 

Af David Paris 

Det var en varm og kogende dag i august 2016. Den dengang 17-årige kun 17-årige Sarr blev ikke dækket op på et frispark, og så headede han bolden i modstanderens net. Det blev kampens eneste mål og Sarr var dermed manden, der sikrede tre point til sin klub, Nice, i starten af sidste sæson mod Rennes.

“Det var et rigtig stort øjeblik for mig. Jeg var helt følelsesladet efter kampen og jeg var faktisk virkelig rørt,” sagde Sarr et par dage efter kampen.

Det var en af Sarrs første kampe for førsteholdet i Nice. Indtil da havde han primært gjort sig på andetholdet og på de forskellige ungdomshold. Han kom til klubben som seksårig og er et direkte produkt af den franske Ligue 1-klubs talentsatning de seneste år.

Malang Sarr, der både kan spille som midtstopper, men også på venstre back-positionen, har gennem hele dine ungdomsår været en fast del af de franske ungdomshold – seneste er debutten kommet på U21-holdet og derfor er det kun A-landsholdet, der mangler at blive indtaget. Det bliver formentlig ikke til VM til sommer, men med det faktum, at han kun er 19 år, in mente, så er det flotte præstationer.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side, hvor du kan læse meget mere om  wonderkiddet Sarr