Med en sejr på 2-0 mod Chelsea er Mohamed Salah og Liverpool nu igen tilbage på førstepladsen i Premier League, hvor de håber på at kunne blive i de resterende kampe. Klubben har ikke vundet den engelske liga siden 1990.

Mohamed Salah Liverpool
Foto: Alex Livesey/Getty Images

Sidste gang, at Liverpool vandt det engelske mesterskab. Dengang eksisterede Sovjetunionen stadigvæk, og Mohamed Salah var ikke engang kommet til verden endnu.

Men i år ligger klubben lunt i svinget til at tage kampen op mod Manchester City om et trofæ i det lidt støvede pokalskab.

Liverpool ligger aktuelt på en førsteplads med 85 point efter 34 kampe. Manchester City har to point færre, men har altså også en kamp i hånden.

LÆS OGSÅ: Medie: Rodgers vil genforenes med tidligere Leicester-spiller

The Reds mangler at møde Cardiff og Newcastle på udebane. På Anfield mangler man at byde velkomemn til Huddersfield og Wolverhampton.

Med fire kampe tilbage af Premier League-sæsonen er der dermed uhyre spænding om mesterskabskampen.

Tror du, fire sejre vil være nok til at blive mestre?, lød spørgsmålet fra Sky Sports til Mohamed Salah, der svarede således:

”I mine øjne, ja. Vi bliver bare nødt til at fokusere på vores eget spil, og så håbe på, at Manchester City smider point.”

Mohamed Salahs form i sidste sæson har fået modstanderneholdene til at mandsopdække angriberen i større grad. Det giver mere frihed til de to øvrige angribere, Sadio Mané og Roberto Firmino, der begge har gang i en god sæson.

”Det hjælper holdet med at score flere mål, når de fokuserer på min side. Det åbner op for, at den modsatte side kan komme fri. Vi er et hold, og vi fokuserer på holdet, ikke hver enkelt spiller.”

”Jeg klager ikke, jeg er tilfreds med resultatet. Vi ligger nummer et nu, og det er det vigtigste. Premier League er det mest vigtige for mig.”