José Mourinho fortæller at han havde en samtale med Zlatan Ibrahimovic, før svenskeren blev hentet til Old Trafford. Du kan læse Mourinho’s udtalelse længere nede.

Af Lasse D. Drescher

Den svenske Manchester United-stjerne, Zlatan Ibrahimovic, har lavet 14 scoringer, efter ankomsten i sommers fra Paris Saint-Germain.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Manchester United-træneren José Mourinho og førnævnte Zlatan, har et godt forhold. De har tidligere været hos Inter, samme tid. Hvor de vandt Serie A-titlen og andre flotte præstationer. José Mourinh fortæller nu, at han havde advaret Zlatan, om at skifte til Premier League.

José Mourinho udtaler følgende til Dailystar:

“Zlatan har passion, og det er tydeligt at se det, når han er på banen. Den store stjerne er i klubben. Jeg fortalte Zlatan at England ikke er det bedste sted, at tage på ferie hvis man er en rig mand, med en fantastisk karriere i rygsækken. Hvis du vil holde ferie, så skal du ikke komme til England.

Man kommer hvis man vil bevise noget, så andre kan se, at du er god. Han nikkede ja til alle tingene, og derefter fik vi arrangeret skiftet til Manchester United.”

Læs også: Conte: Alle ændre deres spil, for at forsvare sig mod os