Den arbejdsløse træner Jose Mourinho har, til en portugisisk avis, afsløret et epokegørende hint om sin fremtidsmæssige trænerkarriere. Han vender nemlig tilbage som træner til sommer. Hvor er så spørgsmålet, for der er ikke få om buddet… 

Af David Paris

Jose Mourinho er i øjeblikket sat i stærk forbindelse med en fremtid trænerpost som Manchester United-træner. Medierne har nærmest allerede gjort det officielt, selvom ingen af parterne selv har udtalt sig. Nu er et interview med den tidligere Chelsea-træner, Jose Mourinho, foretaget af en portugisisk avis, blevet offentliggjort.

Og resultatet af dette interview kan skrives kort: Mourinho skal være træner igen, og det bliver helt sikkert til sommer.

Spørgsmålet er dog, hvilken arbejdsgiver, der skal betale den 53-årige træners løn.

Jeg vil være et sted, hvor jeg er ønsket

Mourinho slår, som noget af det første fast, at han kun vil træne i en klub, hvor han er ønsket i en længere periode. Ifølge det engelske medie 101greatgoals.com kunne dette være en skjult besked til Manchester United, der først for få år siden, pensionerede sin mangeårige træner Sir Alex Ferguson.

(FILES) This file photo taken on October 31, 2015 shows then Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho (R) standing with his coaching staff Jose Morais on the pitch after the English Premier League football match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge in London. Ambitious Turkish Super Lig side Antalyaspor on January 3, 2016 said that the former assistant to sacked Chelsea coach Jose Mourinho, Jose Manuel Ferreira de Morais, was set to sign for the club as its new manager. / AFP / IAN KINGTON

“En ting er sikkert, min fremtid er  ikke i Estoril eller Paços (begge mindre portugisiske klubber, red.), fordi de er begge har gang i gode sæsoner og derfor ikke skifter manager.”

“Jeg vil udføre mine ideer og tanker, et sted, hvor de er ønsket. Jeg ønsker at være på et sted, hvor jeg virkelig er ønsket.”

“Jeg ønsker at arbejde for en klub med ansvar, i en hård liga og hvor der er ingen nemme kampe. Af den grund har jeg ikke så meget tilbage at vælge imellem,” slutter interviewet Jose Mourinho.

Læs også: Jose Mourinho kan være United træner før måneden er slut

Læs også: Hvornår finder Manchester United og Jose Mourinho ud af noget?