Jose Mourinho forventer hård kamp når Manchester United møder Fenerbahce i Europa League. Mourinho fortæller samtidig at man i Tyrkiet, har en helt speciel tilgang til fodbolden.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren Jose Mourinho er helt sikker på at man i aftenens kamp kommer til at møde et forstærket Fenerbahce hold, i Europa-league opgøret mellem de to mandskaber. I sidste opgør mellem de to klubber, tidligere i Europa League-turneringen vandt Manchester United meget overbevisende 4-1 hjemme på Old Trafford.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Jose Mourinho har i et interview til MUTV (Manchester United TV)  forklaret hvad han forventer i kampen mod det tyrkiske storhold.

Jose Mourinho udtaler følgende til MUTV:

“Jeg forventer meget hård kamp mod Fenerbahce. Jeg har været i Tyrkiet og kæmpe i europæiske ligaer mange gange, og det er altid meget svært. I Tyrkiet er der en helt anden ånd og tro på tingene. Samtidig med at deres tilgang til hver kamp, er helt fantastisk.”

Manchester Uniteds fire scoringer i det første Europa League-opgør blev lavet af Anthony Martial, Jesse Lingard og Paul Pogba. Martial og Lingard stod for en scoring hver, imens at Pogba lavede to scoringer.

Læs også: Tidligere Premier League-stjerne: Vil gerne tilbage til Premier League