Jose Mourinho mener at Manchester United skal vinde deres næste kampe, hvis de vil fremstå som et hold fra Premier Leagues top fire.

Af Lasse D. Drescher

Jose Mourinho har ifølge Telegraph fortalt Manchester United-spillerne at der ikke er noget sted at gemme sig, og at de skal bevise at de er mænd og ikke drenge. Manchester United tabte i weekenden 4-0 til Chelsea på Stamford Bridge. Mourinho og United-spillerne er på ingen måde blevet rost efter deres dårlige præstation i nederlaget til Chelsea.

(Photo by VCG/VCG via Getty Images)

(Photo by VCG/VCG via Getty Images)

Manchester United tager i EFL-cuppen imod Burnley hjemme på Old Trafford.

Jose Mourinho udtaler følgende til Telegraph:

“Vi er selvfølgelig meget skuffede og ærgelige over situationen, og det er ikke en situation for drenge men for mænd. I morgen skal vi arbejde  som mænd og se frem mod vores næste opgave.

Jeg ville foretrække at vores næste kamp var i Premier League og ikke EFL-Cuppen, fordi hullet til toppen i Premier League er på seks point og det vil vi gerne ændre på. Nu bliver vi nødt til at vinde kampe. Jeg siger ikke at Burnley er en nem en, men vi har Swansea, West Ham, Sunderland, Middlesbrough og det er alle kampe som vi skal vinde for at vise vi er en del af top fire.”

Læs også: Koscielny: Kun én klub kan få mig til at skifte