Mourinho og Manchester United har nogle beslutninger som skal tages. De har nemlig to forsvarsspillere i kikkerten, men forventes kun at skulle have en af dem.

Af Lasse D. Drescher

Sky Sports skriver at Manchester United skulle være i samtale med Bayern München, om muligheden for at sikre sig en af deres spillere. Det er den tyske forsvarsspiller Jerome Boateng, som endnu engang rygtes mod Old Trafford.

(Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)

Premier League-storklubben har tidligere forsøgt at sikre sig FC Barcelona-spilleren, Yerry Mina. Nu lyder meldingen dog på at det ikke bliver til en færdig handel, og at en anden Premier League-klub har sikret sig Yerry Mina.

Den klub som efter sigende har sikret sig 23-årige Yerry Mina, er Everton. Premier League-storklubben Manchester United, skulle have interesse i at sikre sig Jerome Boateng. De skulle have budt omkring 375.000.000 kroner.

For tiden er der bare flere rygter som sætter Manchester United i forbindelse, med flere forsvarsspillere. Først var det Toby Alderweireld fra Tottenham, men så gik det rygte ldit i sig selv. Så blev det Yerry Mina som så ikke bliver til noget, nu hvor han er skiftet til Everton.

Rygterne går også på at Toby Alderweireld skulle have afsløret, at hvis han skal forlade Tottenham, så bliver det til Manchester United. Da belgieren ikke ønsker at spille andre steder. Så det tyder lidt på at Mourinho og Manchester United har nogle ting de skal overveje.

Hvem bør Manchester United for alvor gå efter?

Om de vil gå all in, i jagten på tyske Jerome Boateng eller på belgiske Toby Alderweireld. En ting er dog sikkert, José Mourinho vil rigtig gerne sikre sig en ny forsvarsspiller, som kan danne par med den solide Eric Bailly.

Bailly har siden skiftet fra Villarreal været stærk for Manchester United, i de kampe han har spillet. Så derfor er det forståeligt at Mourinho vil finde en makker, som kan spille sammen med Eric Bailly.

Læs også: Officielt: FC Barcelona-spiller skifter til Everton