Det engelske medie, Daily Express, skriver i en ny artikel, at Chelseas manager, Jose Mourinho, meget vel kunne være på vej til et nyt job i Frankrig.

Jose Mourinho har været meget i mediernes søgelys den seneste tid og det er ikke just for noget positivt. Inden for de sidste to dage har vi skrevet følgende artikel, der sætter den portugisiske mestertræner i dårligt lys. En historie om, at han kalder sit eget personale for ualmindelig grimme ting, her: Mourinho kalder fysioterapeut for luder og risikerer karantæne.

Derudover har London-klubben heller ikke fået den bedste start på sæsonen. Dog vandt de i lørdags over mesterskabskandidaterne fra Arsenal, men det var blot The Blues’ anden sejr siden sæsonstart, som for de fleste klubber tæller seks kampe. Dette er bestemt ikke noget, der behager klubbens ejer, Roman Abramovich, der helst ikke ser sine mange oliemilliarder blive spildt på en andenplads.

 

Noget andet, der optager medierne er, at den tidligere Real Madrid- og Inter-træner aldrig har været mere end tre sæsoner i samme klub og idet dette er hans tredje sæson i det engelske, burde han få en ny arbejdsgiver til sommer.

Penge kan alt i fodbold

Den franske storklub, der er tale om, er naturligvis Paris Saint-Germain, eller bare PSG i folkemunde. Klubben er eget af oliesheiker fra Mellemøsten, som overhovedet ikke bleg for at bruge penge. Penge kunne derfor være en grund for Mourinho, der er kendt for at vinde titler. Derudover er PSGs nuværende træner, Laurent Blanc, en meget presset herre, såfremt klubben ikke præsterer i Europa. Kommer der ikke resultater, kan franske Blanc vente en fyreseddel i den nærmeste fremtid.

På den anden side har Mourinho lige skrevet under på en ny fire-årige aftale med Chelsea, da han vil prøve at udfordre Sir Alex Fergusons image, som den bedste træner nogensinde i England.

Kun tiden vil vise, hvor han Mourinho i fremtiden kommer til at være træner henne.