Jose Mourinho vil ifølge Express bruge 500.000.000 kroner på to forstærkninger til Manchester United-defensiven.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har ikke fået den fantastiske start på sæsonen, som de håbede på. Der er ankommet en masse stjerner, både på og uden for banen. De største er uden tvivl Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic.

United er ni point efter førerholdet Chelsea, og seks point efter fjerdepladsen Arsenal. Manchester United har lukket 14 mål ind i sæsonen. Det er flere mål end alle holdene over Manchester United, bortset fra Liverpool som også har lukket 14 mål ind.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Express fortæller nu at Jose Mourinho allerede vil hente flere spillere til klubben til januar, og det skulle eftersigende også være nogle velkendte spillere. Der er tale om Southampton-spilleren Van Dijk til midterforsvaret, og så er der tale om Bayern München-stjernen David Alaba.

Daily Mirror mener at Mourinho formentlig får fri bankbog, så han endnu engang kan handle stort ind. Virgil van Dijk koster ifølge Express omkring 210.000.000 kroner og David Alaba er vurderet til 280.000.000 kroner, men han kommer formentlig til at koste noget mere.

Det vil altså sige, at Mourinho ifølge Express er på jagt efter Virgil van Dijk og David Alaba, som tilsammen vil koste omkring 500.000.000 kroner.

Læs også: Wenger slår fast: Sådan er jeg ikke!