Jose Mourinho er forståeligt nok ikke glad for at både Eric Bailly og Phil Jones er ude med skade, frem mod aftenens kamp mod Manchester City.

Af Lasse D. Drescher

Jose Mourinho og Manchester United-holdet har endnu ikke vist at de er med i kampen om Premier League-titlen i den nuværende sæson, og situationen blev lige forværret da United tabte 4-0 til Chelsea på Stamford Bridge i weekenden. Samtidig pådrog Eric Bailly sig en knæskade kort inde i anden halveg.

(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Bailly kan nu se frem til at være ude med skade i to måneders tid, og det er bestemt ikke positivt for Jose Mourinho. Manchester United-træneren mangler muligheder eftersom Phil Jones også er ude med skade. Manchester Uniteds næste kamp er onsdag aften mod Manchester City i ligacuppen.

Jose Mourinho udtaler følgende til Dailystar:

“Eric har startet sin første sæson hos United godt ud, og det er en skam for bode holdet og ham selv at han er blevet skadet. Det samme gælder for Phil Jones, som er i samme situation.”

Bailly blev Mourinhos første Manchester United-køb efter hans ankomst til Old Trafford. Bailly har startet inde i 13 af Manchester Uniteds første 14 kampe.

Læs også: Medie: Juventus jagter Manchester City-spiller