Manchester United har ikke fået den bedste start på sæsonen i dette års Premier League. To nederlag i de sidste tre kampe, til Brighton og Tottenham Hotspurs har været virkeligheden for træner Jose Mourinho og resten af United-mandskabet. De resultater har fået medierne og fansene til at spekulere i om træner Mourinho måske kunne være på vej mod en fyring. Men det afviser hovedpersonen selv i et nyt interview.

Italienske journalister skulle ifølge det engelske medie Goal.com være sikre på, at portugisiske Jose Mourinho ikke er bange for at blive tvunget til at forlade Old Trafford i den næste tid. En fyring af ham bliver ikke en realitet mener han nemlig. Det ville nemlig koste The Red Devils, som United også kaldes, alt for mange penge at løsrive Mourinho før kontrakten udløber.

Manchester United ligger i skrivende stund nummer 10 i Premier League og det er langt fra tilfredsstillende for en klub af Uniteds kaliber.  Inden sæsonen var målsætningen at man skulle kæmpe med om mesterskabet til sidste spillerunde. Det mål ser lige nu rimelig svært ud. Og flere tvivler på at Mourinho er den rigtige mand til at få vendt skuden.

Yerry Mina: Mourinho tog ikke telefonen, derfor tog jeg til Everton

Men Manchester United har altså ikke noget valg. De har nemlig ikke råd til at fyre Mourinho.

Hovedpersonen udtaler sig

Mourinho er sikker i sin sag. Han siger: “Hvis de sender mig væk og fyrer mig, har du så nogen ide om, hvor mange penge de ville blive nødt til at give mig? De siger jeg er i fare for at blive fyret. Men det tror jeg ikke.

Mourinho har dog også selv tidligere på sæsonen udtrykt sin utilfredshed med klubben. 55-årige Mourinho hentede nemlig kun tre forstærkning til truppen i sommerens transfervindue. Og det var ikke specielt store stjerner. Fred fra Shakhtar Donetsk, unge Diogo Dalot fra Porto og Lee Grant som ny tredjemålmand.