Den columbianske forsvarsspiller forlod FC Barcelona, og tog til Premier League. Dog var Mourinho selv skyld i, at handlen mellem Manchester United og FC Barcelona ikke gik igennem.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Shoot, så var der en markant grund som afgjorde at Yerry Mina, ikke kom til Manchester United. Den columbianske forsvarsspiller havde en solid VM-slutrunde i Rusland med landsholdet, og derefter var han meget eftertragtet.

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

Specielt storklubben Manchester United, havde stor interesse i at sikre sig Yerry Mina. Dog blev det ikke til en afsluttet handel, og den columbianske stopper endte med at skrive under med Premier League-konkurrenten Everton.

Yerry Mina havde været en sæson hos den spanske storklub, FC Barcelona. Det blev dog ikke til det solide skifte, som Yerry Mina og FC Barcelona havde håbet på. Derfor var et skifte væk fra FC Barcelona også forventet af mange, da Mina ikke fik meget spilletid.

Premier League-klubben Everton hentede Yerry Mina til klubben, for en pris på omkring 235.000.000 kroner. Yerry Mina skrev på den sidste dag af transfermakredet under med Everton, på en fem-årig kontrakt.

Det forlyder sig at Yerry Mina var tæt på et skifte, til den engelske storklub Manchester United. Grunden til det ikke blev Manchester United hvor Yerry Mina skiftede til, er fordi at Yerry Mina og agenten forsøgte at komme igennem til José Mourinho.

Ærgerligt for Mourinho og Man United

Manchester United-træneren José Mourinho tog dog ikke telefonen, da de ringede. Det er så det som gjorde udfaldet, og resulterede i at Yerry Mina altså endte hos Everton og ikke hos Manchester United som ellers har haft en ny forsvarsspiller i kikkerten.

Så da de skulle snakke med Everton-træneren, Marco Silva, tog han telefonen og så blev det ifølge mediet en afsluttet handel. Som så sendte Yerry Mina til Premier League, efter en enkelt sæson hos den spanske storklub, FC Barcelona.

Læs også: AS Roma-profil er eftertragtet hos to spanske storklubber