Den franske forsvarsspiller rygtes væk fra Real Madrid endnu engang, og mod den engelske storklub Manchester United. José Mourinho har stor interesse i at sikre sig den 24-årige franskmand.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige franske Real Madrid-spiller Raphaël Varane rygtes endnu engang væk fra den spanske storklub. Ifølge det spanske medie Don Balon, er der endnu engang stor interesse fra Manchester United og José Mourinho.

(Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

Den franske midterforsvar har et godt kendskab til Manchester United-træneren José Mourinho. De tilbragte noget tid samemn hos Real Madrid, hvor Mourinho for alvor gav Raphaël Varane hans gennembrud hos Real Madrid.

Varane skiftede til den spanske storklub tilbage i 2011, hvor han så forlod den franske klub Lens. Det meldes samtidig at et skifte til Manchester United kunne være en god mulighed for meget spilletid.

Eftersom at Raphaël Varane ikke får fast spilletid hos Real Madrid, kunne et skifte væk fra den spanske storklub være en mulighed. Mourinho har også givet udtryk for, at han ikke er helt tilfreds med hans udvalg i forsvaret.

Mourinho har ifølge mediet givet udtryk for at han er meget tilfreds med Eric Bailly, imens glæden for de andre forsvarsspillere ikke er den samme.

Don Balon skriver derfor at Raphaël Varane kunne være en solid tilføjelse, til Manchester United-forsvaret. Den franske forsvarsspiller er også en spiller som José Mourinho har stor tiltro til, og derfor kunne det være en fantastisk tilføjelse.

Kan Mourinho skaffe Varane en bedre tilstedeværelse?

Det engelske medie Soccerisma skriver at José Mourinho har udtalt, at han kan give Varane et bedre liv. Såfremt at Raphaël Varane skifter til Manchester United og forlader den spanske storklub Real Madrid.

Manchester United-træneren vil love Varane meget spilletid, på et hold som ikke er i krise. Real Madrid er i en lille krise, da de har tabt deres to seneste kampe. Det meldes samtidig at sædet under Zidane brænder mere og mere på.

Læs også: Manchester United-talent rygtes tilbage til Old Trafford