Den velspillende AS Monaco-stjerne Fabinho, rygtes endnu engang væk fra Ligue 1. Det er igen Manchester United, som viser stor interesse, i den velspillende brasilianer. 

Af Lasse D. Drescher

Daily Mirror skriver at Manchester United har en spiller i kikkerten, frem mod januars transfervindue. Det er endnu engang AS Monaco-profilen Fabinho, som rygtes mod den Premier League-storklubben.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Den 23-årige brasilianske midtbanespiller kan bruges flere steder på banen. Fabinho kan både være på midtbanen, men han kan også være højreback. Det forventes at en midtbane med Fabinho og Nemanja Matic kunne være skræmmende solid.

Det engelske medie skriver samtidig at Manchester United skulle stå klar, med et beløb på omkring 440.000.000 kroner. Derfor kan det være at AS Monaco sælger endnu en stjernespiller, når transfervinduet åbner igen.

Der skrives i samme stund at der også skulle være interesse fra Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain. Men det engelske medie skriver at det forventes at Manchester United og José Mourinho er i førersædet.

Bliver brasilianeren den fjerde signing?

José Mourinho afslørede også i sommers at han ønskede at hente fire nye spillere, til Manchester United. Det er indtil nu blot blevet til tre, derfor forventes det at Fabinho kunne være den fjerde spiller.

Læs også: Zidane: Vi er bedre end i går!