Manchester United-træneren José Mourinho udtaler, at han altid lytter til sine spilleres ønsker, og han lader dem forlade klubben, hvis det rigtige bud falder og hvis de vil væk.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spillerne Memphis Depay og Morgan Schneiderlin, bliver rygter væk fra Old Trafford, eftersom at de to spillere kun sidder på sidelinjen. Det er blevet til 31 minutter på banen, til Depay og Schneiderlin tilsammen.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Depar og Schneiderlin blev hentet til Old Trafford tilbge i 2015, da Louis van Gaal var træner hos De Røde Djævle. Der er dog ingen der ved, om Ronald Koeman og Everton kun vil leje de to spillere, eller om Koeman håber på at kunne købe spillerne permanent.

José Mourinho udtaler følgende om situationen:

“Jeg er altid åben, til at lytte til buddene der kommer på mine spillere. Jeg lytter også til spillernes ønsker. Jeg er forberedt, når en spiller banker på min dør og ikke er glad. Hvis buddene vi får er gode, og spilleren har fortalt mig, at han gerne vil væk. Så vil jeg ikke forsøge, at holde dem tilbage.

Da Juan Mata forlod Chelsea for at skifte hertil, havde jeg ikke et problem med det. Fordi han havde fortalt hvad han ønskede, og derfor lod jeg ham forlade os. Jeg er bare glad for de spillere, og den trup jeg har, det er det jeg har og sige.”

Læs også: Guardiola: Første gang i min karriere hvor jeg ikke vinder ofte