I dagene op til Super Cup-kampen mellem Manchester United og Real Madrid udtalte manager på Old Trafford, José Mourinho sig omkring sin kærlighed til Real Madrids Gareth Bale.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Hvis den britiske superstjerne ikke er ønsket hos Mourinhos tidligere klub i den spanske hovedstad, er United klar til at kæmpe om den lynhurtige kantspillers underskrift. Bale startede inde for kongeklubben, der sejrede sikkert med 2-1 mod The Red Devils i kampen, der blev afviklet i Makedonien.

Rygterne omkring et skifte hjem til det engelske for den tidligere Tottenham-spiller fortsætter ufortrødent, og nu er der angiveligt nyt i transferhistorien, der skal sende Bale mod Manchester denne sommer.

Denis Doyle/Getty Images

Ifølge engelske The Sun har den portugisiske manager på Old Trafford fortalt ledelsen i klubben at, man skal lægge et bud på £100m på den walisiske Real Madrid-stjerne. Chefen i United, Ed Woodward, har ifølge avisen haft en snak med manageren omkring et muligt køb af Bale.

Avisen melder yderligere, at den spanske storklub ikke er afvisende overfor et salg af Gareth Bale, hvis klubben blot får de næste par uger til at få erstatningen på plads. Mourinho og United er klar til at tilbyde en kontrakt på £500.000 om ugen, hvilket manageren føler er nok til at få Bale mod Theatre of Dreams.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Afløseren for Bale kan måske findes i det franske, hvor purunge Kylian Mbappé er braget ind på fodboldhimmelen i den forgangne sæson. Den 18-årige franskmand er et varmt navn hos Real Madrid, og de ønsker at købe angriberen fri af AS Monaco denne sommer.

Alt dette åbner op for et exit for Bale i dette transfervindue, så et voldsomt køb af Mbappé kan finansieres af ledelsen på Santiago Bernabeu i Madrid.