Af Anders Lang Jensen

På White Hart Lane har man gang i en fremragende sæson, og ender på en fornem 2. plads i den engelske Premier League.

Photo: Getty Images

Man sagde i går farvel til netop hjemmebanen i London, men det er muligvis ikke det eneste, der skal siges farvel til, efter sæsonen. Tre store profiler rygtes væk fra Spurs. For på Old Trafford holder portugisiske Jose Mourinho skarpt øje med de unge stjerne hos Tottenham.

Derfor planlægger Manchester United med Mourinho i spidsen et sommerbud på hele tre stjerner på argentinske Mauricio Pochettinos mandskab. Eric Dier, Danny Rose og Kyle Walker er navnene, der synger i Mourinhos ører.

Photo: Getty Images

De tre engelske landsholdsspillere indgår i Tottenhams stramme lønbudget, som London-klubbens Chairman Daniel Levy ordner. Der er ingen tvivl om, at lønningerne på White Hart Lane er betydeligt lavere end de øvrige konkurrenters i toppen af Premier League.

Dermed øjner The Red Devils i Manchester at fordoble de tre stjerners ugeløn, hvis de trækker den røde United-trøje over hovedet næste sæson. United er klar med et astronomiske bud på svimlende £110m svarende til 970 mio. danske kroner. Det skriver engelske Daily Star.

Hurtige og offensive backs er eftertragtede hos Mourinho, og netop det har Danny Rose og Kyle Walker på hver deres kant. De to 26-årige englændere er på toppen af Uniteds sommer-shoppingliste.

Photo: Getty Images

Holdet på Old Trafford kan dog se frem til konkurrence fra rivalerne hos Manchester City. Spanske Guardiola er også på jagt efter backs, og her er netop Walker og Rose favoritter i den blå del af Manchester også.

Kyle Walker har den seneste tid været bænket i Tottenhams kampe, og efter sigende er han utilfreds i London-klubben. Et skifte ligner mere og mere en realitet, Spurs må se i øjnene.

23-årige Eric Dier koster ifølge avisen £40m. Det samme gør Kyle Walker, mens mediet mener, at Danny Rose kan erhverves for en pris på ca. £30m.