Den spanske målmand, David de Gea, har været på rygtebørsen igennem længere tid. Altid har rygterne drejet sig om det samme. Et skifte til den spanske kongeklub, Real Madrid. Nu melder det spanske medie, Don Balon, ham atter på vej væk fra Manchester United. Ifølge det spanske medie afventer den spanske målmand lige nu sin situation, og derfor vil han heller ikke forlænge med sin nuværende klub, Manchester United.

Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Derfor har José Mourinho også i sinde at bytte sig vej frem til bedre spillere. Med det formål at forstærke klubben, har han udset sig fire mål, der alle har det til fælles, at de spiller for den spanske kongeklub, som hører hjemme på Santiago Bernabeu.

De fire spillere er: Toni Kroos, Isco Alcorcon, Marco Asensio og Raphaël Varane.

Succestræneren vil angiveligt foretrække, hvis Real Madrid bytter en af deres spiller for De Gea, og smider en stor sum penge deres vej. I hvert fald, hvis handlen skal blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Både Real Madrid og Manchester United har udspillet deres roller

Real Madrid har i denne sæson skuffet deres fans og pressen generelt. I den hjemlige liga er man dog kommet efter det på det seneste. Dette medvirker til, at klubben i øjeblikket ligger placeret på en tredjeplads i Primera Division. Klubben kan dog overhovedet ikke nå et mesterskab. Det har FC Barcelona sat sig på, efter en sejr over Atlético Madrid i sidste weekend.

Manchester United kan heller ikke nå Manchester City. Sidstnævnte har simpelthen været alt for stærke i denne sæson. Efter 29 runder har The Citizens fremskaffet sig 78 point, mens de rivaliserende bysbørn fra Old Trafford har tilegnet 62 point. Med ni runder tilbage af den engelske Premier League er Manchester United altså 16 point efter by-rivalerne.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner