José Mourinho giver et interview til ESPN, hvor han fortæller om hvordan Cristiano Ronaldo forbedre Serie A, efter han har skrevet under med Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Mediet ESPN har snakket med José Mourinho, som arbejdede sammen med Cristiano Ronaldo i nogle år hos Real Madrid. Længere nede vil du kunne læse et længere interview med José Mourinho, hvor han fortæller om at Ronaldo vil forbedre Serie A.

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Cristiano Ronaldo har som alle formentlig ved, forladt Real Madrid for nyligt. Portugiseren har så skrevet under med den italienske storklub Juventus, og vil være at finde i den italienske storklub i de næste fire sæsoner.

Mourinho udtaler følgende:

“Premier League er den mest konkurrencedygtige liga i øjeblikket, men mange kommer til at se italiensk fodbold grundet Cristiano Ronaldo. Spansk fodbold grundet Lionel Messi. Nu er Serie A blevet en af verdens bedste ligaer.

I fodbold kan alt ske. Hvis Inter, Napoli, Roma og AC Milan ændrer deres syn på Juventus, og ikke tænker på at Juventus er bedre, så kan ligaen blive meget bedre. Juventus kan med signingen af Cristiano Ronaldo forbedre hele ligaen markan. Da mange vil følge med der nu.”

José Mourinho afslører samtidig ifølge ESPN, at han gerne vil møde et italiensk hold i Champions League. Specielt at komme til at spille mod Juventus, eller hans tidligere klub Inter Milan, ville for José Mourinho være en fed oplevelse.

Noget af det som Mourinho hæfter sig meget ved, er det med at Cristiano Ronaldo vil hjælpe Serie A meget. Da han er en af nutidens absolut største stjerne, på alle scener, og derfor er der flere som vil følge med i Serie A, formentlig også folk som ikke engang følger med i fodbold.

Læs også: Vred Higuain rygtes mod Serie A-konkurrent