José Mourinho er parat til at give Marcus Rashford sin blot anden kamp fra start i denne sæson, når Manchester United gæster schweiziske Young Boys onsdag aften. Den engelske angriber, som scorede i begge kampe i landsholdspausen, startede senest inde i kampen mod Leicester City i sæsonens første kamp.

Mourinho har haft svært ved at skulle forklare, hvorfor han ikke har brugt den 20-årige angriber, men i følge The Mirror, starter angriberen inde onsdag aften.

Rashford imponerede Mourinho under landsholdstjeneste i sidste uge, og derudover roteres der også en del forud for kampen mod Young Boys. I hjemlandet afsoner Rashford i øjeblikket en karantæne på tre kampe efter udvisningen mod Burnley, men kan altså godt deltage i Champions League.

Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning – se hvem her!

Spilleren, som Rashford efter sigende erstatter, skulle være Alexis Sánchez, som har oplevet en frustrerende start på sæsonen. Chileneren har været hårdt ramt af skader, og har endnu ikke scoret i indeværende sæson.

Mourinho er af den overbevisning, at Rashfords hurtighed kunne blive en vigtig nøgle i kampen mod Young Boys. Især fordi Stade de Suisse er belagt med kunstgræs. Onsdagens kamp er også den eneste mulighed for spilletid til Rashford, før slutningen af denne måned, idet han er udelukket fra kampene mod Wolverhampton og Derby.

Som en anden Egon Olsen: Her er Zidanes vilde plan for United