José Mourinho har ifølge engelsk medie snakket med bestyrelsen, om en forlængelse af 29-årige Marouane Fellainis kontrakt. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver at Marouane Fellaini skulle være tæt, på at underskrive en kontraktforlængelse med Manchester United. Den store belgiske midtbanespiller har været en solid indskifter i denne sæson.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den 29-årige belgier har spillet nogle sæsoner hos Manchester United. Marouane Fellaini har dog aldrig formået at vinde alle Manchester United-fansenes hjerter, og der er mange som stadig ikke forstår hvorfor han er i truppen.

José Mourinho bruger Marouane Fellaini ofte, og Mourinho kan tydeligvis godt lide at bruge den belgiske midtbanespiller. Mourinho skulle have snakket med bestyrelsen, om at forlænge kontrakten med Marouane Fellaini.

Mourinho vil have Fellaini i klubben

Mirror understreger at det formentlig kun er fordi det er José Mourinho som ønsker Fellaini i klubben, at de vil forlænge kontrakten.

Den 29-årige belgiske midtbanespiller fylder 30 i november. Det er formentlig derfor der er nogle som stiller spørgsmålstegn, ved Fellainis fremtid.

Læs også: Tottenham jagter FC Barcelona-spiller