Dailystar mener at Jose Mourinho gav en direkte besked, til en Manchester United-spiller i et interview. Mourinho mener at United-spilleren skal gribe chancen, og gøre det før de andre.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren Jose Mourinho, er ifølge Dailystar ved at have mistet tålmodigheden, til Anthony Martial. Martial kostede omkring 315.000.000 kroner at hente til Old Trafford. Franskmanden har indtil videre ikke imponeret Jose Mourinho.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Anthony Martial startede ellers sæsonen ud, på banen. Martial var dog ikke med på holdet, da United i midt ugen bankede Feyenoord 4-0, hjemme på Old Trafford i Europa League.

Jose Mourinho udtaler følgende til Dailystar:

“Du har en mulighed og en chance, måske er du også heldig, og få to, tre flere chancer. Men bider du ikke, så er der nogle andre som kommer, og tager biden lige for næsen af dig.”

Man kan vel roligt sige, at det var en lille kort besked til Anthony Martial, det mener de i hvertfald hos Dailystar.

Anthony Martial var som sagt ikke med mod Feyenoord, men det var armenieren Henrikh Mkhitaryan tilgengæld. Mkhitaryan imponerede Mourinho, og det er helt bestemt ikke positivt for Martial. Spiller Mkhitaryan godt, så vil der selvfølgelig komme mere konkurrence til Martial, og dermed mindre spilletid, hvis ikke Martial tager biden før de andre.

Læs også: Guardiola: Mourinho og United har en fordel